Bestellen
In samenwerking met

Geboortezorg Vakdag 2024 - Nieuwe locatie!

Het duurt nog even, maar achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de Geboortezorg Vakdag van 2024. Die zal niet zoals je gewend bent in februari zijn, maar in april. Ook hebben we gekozen voor een andere entourage. De Geboortezorg Vakdag is volgend jaar namelijk niet meer in de RAI, maar in de Jaarbeurs. Na vijf jaar verruilen we Amsterdam voor Utrecht. Een nieuwe, inspirerende plek waar de Vakdag tot bloei kan komen. 

De geboortezorgsector is continu in ontwikkeling. Ooit hadden gezinnen met een baby recht op tachtig uur kraamzorg, nu is hier en daar 24 uur de standaard. Of dat wenselijk is, is een tweede, maar het feit dat zelfs de zorg voor pasgeboren baby’s en pasbevallen ouders af en toe via een beeldscherm gaat, vraagt om andere kennis en vaardigheden. 

Kennisoverdracht is een van de pijlers waarop de Geboortezorg Vakdag gebouwd is. De gedachte achter het evenement is ook dat er waardevolle ontmoetingen plaatsvinden tussen mensen uit de verschillende onderdelen van de geboortezorg. Ontmoetingen die inspireren en verrijken, net zoals een nieuwe omgeving dat doet. Zoals met vertegenwoordigers van de bedrijven die producten aanbieden voor de geboortezorgprofessional. Of aan de bingotafel, want sommige succesformules moet je gewoon behouden.  

Wat ook niet is veranderd, is het veelzijdige programma dat we aanbieden. Een fijne balans tussen inspanning en ontspanning. We kijken ernaar uit om jou en je collega’s te verwelkomen op ons nieuwe ‘stekkie’. Hopelijk zien je we je 19 april in Jaarbeurs Utrecht!

Benieuwd naar het volledige programma van 2024? 

Kraamzorg  |  Verloskundigen

Geboortezorg Vakdag 
speciaal voor jou! 

MELD JE NU AAN

 

*Programma-indeling en aangegeven tijden zijn onder voorbehoud.

 

 

 

actueel
 • 14-9-2023 - Podcastserie Ontroostbaar geeft inzicht in impact van huilbaby

  Hoe is het om een baby te hebben die bovenmatig veel huilt? En wat kun je dan doen? De nieuwe, driedelige podcastserie Ontroostbaar biedt betrouwbare informatie. 

  Lees verder ...
 • 11-9-2023 - Geboortezorg Vakdag 2024 - Nieuwe locatie!

  Het duurt nog even, maar achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de Geboortezorg Vakdag van 2024. Die zal niet zoals je gewend bent in februari zijn, maar in april. Ook hebben we gekozen voor een andere entourage. 

  Lees verder ...
 • 2-8-2023 - Voeden In Verbinding 2023

  Op zondag 6 augustus vindt de 3de editie van Voeden In Verbinding plaats! Wij zijn heel trots dat we dit jaar al in 21 steden in Vlaanderen, Brussel en zelfs Nederland bijeenkomen. We spreken om 10u stipt af om gezamenlijk borstvoeding te geven als afsluiter van WereldBorstvoedingsWeek. 

  Lees verder ...
 • 24-7-2023 - Uitstel aanlevering indicatoren Integrale geboortezorg 2022

  Zorginstituut Nederland verleent zorgaanbieders tot uiterlijk 1 mei 2024 uitstel om een deel van hun indicatoren Integrale geboortezorg aan te leveren. Het gaat om de indicatoren 1 tot en met 5, 7, 8 en 9B over verslagjaar 2022.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
34.204.181.91
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: