Bestellen
In samenwerking met

Geboortezorg Vakdag 2024

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de Geboortezorg Vakdag 2024. De Geboortezorg Vakdag is niet meer in de RAI, maar in de Jaarbeurs. Na vijf jaar verruilen we Amsterdam voor Utrecht. Een nieuwe, inspirerende plek waar de Vakdag tot bloei kan komen. 

De geboortezorgsector is continu in ontwikkeling. Ooit hadden gezinnen met een baby recht op tachtig uur kraamzorg, nu is hier en daar 24 uur de standaard. Of dat wenselijk is, is een tweede, maar het feit dat zelfs de zorg voor pasgeboren baby’s en pas bevallen ouders af en toe via een beeldscherm gaat, vraagt om andere kennis en vaardigheden. Kennisoverdracht is een van de pijlers waarop de Geboortezorg Vakdag gebouwd is. 

De gedachte achter het evenement is ook dat er waardevolle ontmoetingen plaatsvinden tussen mensen uit de verschillende onderdelen van de geboortezorg. Ontmoetingen die inspireren en verrijken, net zoals een nieuwe omgeving dat doet. Zoals met vertegenwoordigers van de bedrijven die producten aanbieden voor de geboortezorgprofessional. Of aan de bingotafel, want sommige succesformules moet je gewoon behouden. Dit jaar met niemand minder dan Jim Bakkum als host. 

Wat ook niet is veranderd, is het veelzijdige programma dat we aanbieden. Een fijne balans tussen inspanning en ontspanning. We kijken ernaar uit om jou en je collega’s te verwelkomen op ons nieuwe ‘stekkie’. Hopelijk
zien je we je op 19 april in Jaarbeurs Utrecht! 


Benieuwd naar het volledige programma van 2024? 

Kraamzorg  |  Verloskundigen

Geboortezorg Vakdag 
speciaal voor jou! 


Verloskundigen kunnen zich t/m 7 april aanmelden.
Kraamverzorgenden kunnen zich t/m 17 april aanmelden.

MELD JE NU AAN

 

 

*Programma-indeling en aangegeven tijden zijn onder voorbehoud.

 

 

 

actueel
 • 2-4-2024 - Geboortezorg Vakdag 2024

  Op vrijdag 19 april start de Geboortezorg Vakdag 2024. De Geboortezorg Vakdag is niet meer in de RAI, maar in de Jaarbeurs. Na vijf jaar verruilen we Amsterdam voor Utrecht. Een nieuwe, inspirerende plek waar de Vakdag tot bloei kan komen. 

  Lees verder ...
 • 18-3-2024 - MELK - Vanaf 4 april is MELK te zien in de Nederlandse filmtheaters

  MELK, het speelfilmdebuut van regisseur Stefanie Kolk (naar een scenario van Stefanie Kolk & Nena van Driel), ging vorig jaar in wereldpremière op het filmfestival van Venetië (Giornate degli Autori) in Italië. Vanaf 4 april is MELK te zien in de Nederlandse filmtheaters.

  Lees verder ...
 • 19-2-2024 - ZwangerWijzer is vernieuwd

  ZwangerWijzer.nl helpt mensen met een kinderwens bij de voorbereiding van de zwangerschap. Voor zorgverleners helpt ZwangerWijzer bij het geven van advies, vóór de conceptie en tijdens de vroege zwangerschap. De website is nu vernieuwd met meer en beter toegankelijke informatie. 

  Lees verder ...
 • 8-2-2024 - Steeds minder vrouwen gebruiken hormonale anticonceptie

  Het aantal vrouwen dat hormonale anticonceptie gebruikt, daalt. Volgens Stichting Farmaceutische Kengetallen kregen in 2022 kregen 1,3 miljoen vrouwen een middel met hormonen om niet zwanger te worden. Dit is vijf procent minder dan het jaar daarvoor. 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.238.117.130
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: