Bestellen
In samenwerking met

Geboortezorg Vakdag voor kraamverzorgenden

De Geboortezorg Vakdag met het volledige programma wordt gehouden op donderdag 24 en vrijdag 25 Juni in de RAI Amsterdam.

Dit jaar is er voor kraamverzorgenden de mogelijkheid om per dag te kiezen uit meerdere programma’s.

We hebben er zorg voor gedragen dat alle programma’s “verplichte” cursussen bevatten met de bijhorende accreditatie punten.

Programma’s Geboortezorg Vakdag 2021
Klik HIER voor de verschillende programma’s voor Kraamzorg.
Klik HIER voor inhoudelijk inzicht van de programma’s voor Kraamzorg.

Plenaire presentatie
Vorig jaar hadden wij als plenaire presentatie het Kunstbaarmoeder project van Prof. Guid Oei. Dit jaar zal de plenaire presentatie in het teken staan van de onderstaande onderwerpen:

- Onderzoek over continu begeleiding bij de partus met kraamzorg
- Virtualrealitybril bij de bevalling

Vroegboekkorting
Wij bieden t/m 8 April de mogelijkheid voor het aanmelden/ inschrijven op 1 van de programma’s voor het speciale vroegboektarief. Indien gewenst kunt u op 2 verschillende dagen een ander programma volgen.

Geboortezorg Vakdag 2021 (online)
Het volledige programma van de Geboortezorg Vakdag wordt in verschillende zalen in RAI Amsterdam gepresenteerd en verzorgt binnen de vastgestelde richtlijnen. Wij voldoen aan alle vastgestelde veiligheidseisen maar mocht er vanwege een verbod vanuit regering toch geen fysiek evenement gehouden mogen worden zullen wij het de Geboortezorg Vakdag 2021 online voor u mogelijk maken inclusief de bijhorende accreditatie punten.

Alle fysieke informatievoorzieningen m.b.t. de plenaire presentatie, productinnovaties voor de babybranche en de afsluitende Goodybag zullen wij per post afsturen.

Wilt u uw collega’s ook op hoogte stellen van de Geboortezorg Vakdag 2021 en ze ook de mogelijkheid willen bieden om gebruik te maken van de Vroegboekaanbieding kunt u deze e-mail uiteraard doorsturen!

actueel
 • 30-3-2021 - Geboortezorg Vakdag voor kraamverzorgenden

  Na het succes van de eerste editie in februari 2020 krijgt de Geboortezorg Vakdag een vervolg. Dit jaar vindt het plaats op donderdag 24 en vrijdag 25 Juni in de RAI Amsterdam. Profiteer tot en met 8 april van de broegboekkorting.

  Lees verder ...
 • 30-3-2021 - Geboortezorg Vakdag voor verloskundigen

  Na het succes van de eerste editie in februari 2020 krijgt de Geboortezorg Vakdag een vervolg. Dit jaar vindt het plaats op donderdag 24 en vrijdag 25 Juni in de RAI Amsterdam. Profiteer tot en met 8 april van de broegboekkorting.

  Lees verder ...
 • 22-2-2021 - Petitie tegen integrale bekostiging geboortezorg

  Minister Ark van Medische Zorg en Sport wil vanaf 2022 een integraal tarief instellen voor de bekostiging van de eerstelijns verloskundezorg. Dit om de kwaliteit van de geboortezorg te verhogen. Veel zorgprofessionals en ouders zijn hierover bezorgd en zijn een petitie gestart om het Nederlands verloskundig stelsel te behouden.

  Lees verder ...
 • 15-2-2021 - Start campagne Mamaliefde en Papaliefde is

  Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft onlangs de campagne ‘Mamaliefde en Papaliefde is’ gelanceerd. Het doel van deze campagne is om stress tijdens en na de zwangerschap zoveel mogelijk terug te brengen. Zorgverleners spelen hierin een belangrijke rol. 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.227.235.183
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: