Bestellen
In samenwerking met

Geboortezorg Vakdag voor Verloskundigen

Ben jij verloskundige? Geef je dan nu op voor het programma voor verloskundigen tijdens de Geboortezorg Vakdag op 12 en 13 mei in Amsterdam RAI. Alleen vandaag nog bestel je jouw kaart met 10 euro vroegboekkorting.

Ook deze keer is er weer een bijzondere plenaire presentatie voor verloskundigen. Gynaecoloog Martine Wassen legt uit hoe een VR-bril kan dienen als middel om pijn bij de baring tegen te gaan. 

Lees het artikel over de VR-bril als pijnbestrijding 

Daarnaast zijn er 2 geacrediteerde symposia. Voor het volgen van deze symposia krijg je MIO-punten: 4,5 punten voor elke symposium dat je bijwoont. 

Programma Geboortezorg Vakdag verloskundigen 
De wereld van socials & reviews (3 uur)
Help, straks val ik door de mand! - persoonlijke ontwikkeling (3 uur)

Je kiest zelf op welke dag of dagen je wilt komen en welke symposia je wilt volgen. Je bent dus niet verplicht om beide dagen te gaan. 

Kennis, lunch, goodiebag én korting!
Naast een ontzettend leuke en leerzame dag met vakgenoten ontvang je een goodiebag, een uitgebreide lunch en een toegangskaart voor de Negenmaandenbeurs 2022.  

Meld je nu aan en ontvang 10 euro korting op jouw deelname. Tot en met 31 maart betaal je geen 129 maar 119 euro per dagkaart. 

Ja, ik meld me graag aan voor de Geboortezorg Vakdag

actueel
 • 15-5-2022 - Neusdruppels tegen een herseninfarct

  Wetenschappers van het UMC Utrecht begonnen twaalf jaar geleden met een onderzoek naar neusdruppels die een beschadiging van een herseninfarct bij pasgeborene kan voorkomen. In de neusdruppels zitten stamcellen die de beschadigde plek van de hersenen moet behandelen.

  Lees verder ...
 • 1-5-2022 - Alles over de baarmoeder

  De baarmoeder; hét orgaan die ervoor zorgt dat wij als mensen op deze aardbol rondlopen. Alleen is de baarmoeder naast het dragen van een kind voor veel meer functies in jouw lichaam belangrijk. Het orgaan zorgt ook voor de maandelijkse bloedingen en voor het genot tijdens het vrijen.

  Lees verder ...
 • 24-4-2022 - Angst voor het bevallen

  Een kinderwens hebben, maar bang zijn voor de pijn van de bevalling en hierdoor niet zwanger willen worden. Deze extreme angst heet tokofobie. De reden voor deze heftige angst kan verschillende oorzaken hebben; vroegere trauma’s of een extreme doodsangst.

  Lees verder ...
 • 16-4-2022 - Flesvoeding; iets van de huidige tijd?

  Je hoort het wel vaker; mensen die beweren dat flesvoeding te kunstmatig is voor je kindje en borstvoeding beter werkt. Alleen is dit wel zo? Is flesvoeding iets wat de afgelopen decennia pas tot stand is gekomen?

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.200.25.51
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: