Bestellen
In samenwerking met

Hét cadeau voor de feestdagen: (K)raamtijd. Bestel nu met korting!

De coronacrisis heeft een enorme impact op onze samenleving. In (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis lees je wat de intellegente lockdown betekende voor de geboortezorg in Nederland. Bestel vóór 9 januari 2021 dit unieke naslagwerk met korting! Een prachtig geschenk voor jezelf, je praktijk of je collega’s.

Hoe verleen je verloskundige zorg met de anderhalvemeter-afstand-maatregel? Welke invloed heeft het virus op de bevalling in het ziekenhuis? En als een cliënt thuis wil bevallen, hoe waarborg je dan de veiligheid? Hoe ga je om met verdriet omdat partners niet meekunnen naar belangrijke echo’s? Welke invloed heeft het coronavirus op het kraambed? Hoe zorg je er als kraamverzorgende voor dat het kraamgezin ondanks alles een fijne kraamtijd heeft?

Deze en nog veel meer achtergrondinformatie, cijfers en persoonlijke verhalen komen uitgebreid aan bod in (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis. Dit boek is daarmee een unieke herinnering voor verloskundigen, kraamverzorgenden, echoscopisten, gynaecologen en al die andere geboortezorgprofessionals aan een periode die we nooit zullen vergeten. Een periode die wordt gekenmerkt door het virus dat de hele wereld in zijn greep houdt.

Een uniek en historisch boek dat niet mag ontbreken in je kast als je in deze periode werkzaam bent (geweest) in de geboortezorg. En een prachtig geschenk voor jezelf, je praktijk of je collega’s.

Bestel nu jouw exemplaar van (K)raamtijd -zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis met vroegboekkorting!

actueel
 • 29-4-2021 - Standpunt vaccinatie tijdens zwangerschap gewijzigd

  Het standpunt ‘Vaccinatie tegen COVID-19 rondom zwangerschap en kraambed’ is door de multidisciplinaire werkgroep ‘COVID-19 en Zwangerschap’ aangepast. Zwangere vrouwen kunnen zich laten vaccineren met zogeheten mRNA-vaccins als Pfizer en Moderna.

  Lees verder ...
 • 30-3-2021 - Geboortezorg Vakdag voor kraamverzorgenden

  Na het succes van de eerste editie in februari 2020 krijgt de Geboortezorg Vakdag een vervolg. Dit jaar vindt het plaats op donderdag 24 en vrijdag 25 Juni in de RAI Amsterdam. Profiteer tot en met 8 april van de broegboekkorting.

  Lees verder ...
 • 30-3-2021 - Geboortezorg Vakdag voor verloskundigen

  Na het succes van de eerste editie in februari 2020 krijgt de Geboortezorg Vakdag een vervolg. Dit jaar vindt het plaats op donderdag 24 en vrijdag 25 Juni in de RAI Amsterdam. Profiteer tot en met 8 april van de broegboekkorting.

  Lees verder ...
 • 22-2-2021 - Petitie tegen integrale bekostiging geboortezorg

  Minister Ark van Medische Zorg en Sport wil vanaf 2022 een integraal tarief instellen voor de bekostiging van de eerstelijns verloskundezorg. Dit om de kwaliteit van de geboortezorg te verhogen. Veel zorgprofessionals en ouders zijn hierover bezorgd en zijn een petitie gestart om het Nederlands verloskundig stelsel te behouden.

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.236.118.225
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: