Bestellen
In samenwerking met

Hét cadeau voor de feestdagen: (K)raamtijd. Bestel nu met korting!

De coronacrisis heeft een enorme impact op onze samenleving. In (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis lees je wat de intellegente lockdown betekende voor de geboortezorg in Nederland. Bestel vóór 20 november dit unieke naslagwerk met korting en je hebt hem nog voor de feestdagen in huis.Een prachtig geschenk voor jezelf, je praktijk of je collega’s.

Hoe verleen je verloskundige zorg met de anderhalvemeter-afstand-maatregel? Welke invloed heeft het virus op de bevalling in het ziekenhuis? En als een cliënt thuis wil bevallen, hoe waarborg je dan de veiligheid? Hoe ga je om met verdriet omdat partners niet meekunnen naar belangrijke echo’s? Welke invloed heeft het coronavirus op het kraambed? Hoe zorg je er als kraamverzorgende voor dat het kraamgezin ondanks alles een fijne kraamtijd heeft?

Deze en nog veel meer achtergrondinformatie, cijfers en persoonlijke verhalen komen uitgebreid aan bod in (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis. Dit boek is daarmee een unieke herinnering voor verloskundigen, kraamverzorgenden, echoscopisten, gynaecologen en al die andere geboortezorgprofessionals aan een periode die we nooit zullen vergeten. Een periode die wordt gekenmerkt door het virus dat de hele wereld in zijn greep houdt.

Een uniek en historisch boek dat niet mag ontbreken in je kast als je in deze periode werkzaam bent (geweest) in de geboortezorg. En een prachtig geschenk voor jezelf, je praktijk of je collega’s.

Bestel nu jouw exemplaar van (K)raamtijd -zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis met vroegboekkorting!

actueel
  • 18-11-2020 - SAFE@Home thuismonitoring voor zwangere vrouwen breidt uit

    Sinds 2017 kunnen zwangere vrouwen met een verhoogd risico op complicaties thuis worden gemonitord via SAFE@Home. Uit resultaten van een pilotstudie blijkt dat dit leidt tot minder polibezoeken, minder echo’s en minder opnamen bij de deelnemers. Het programma breidt nu verder uit.

    Lees verder ...
  • 11-11-2020 - Hét cadeau voor de feestdagen: (K)raamtijd. Bestel nu met korting!

    In (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis lees je wat de intelligente lockdown betekende voor de geboortezorg in Nederland. Bestel vóór 20 november dit unieke naslagwerk met korting en je hebt hem nog voor de feestdagen in huis.

    Lees verder ...
  • 7-11-2020 - Geboortezorg Vakdag 2021

    Er komt een nieuwe Geboortezorg Vakdag. Na het succes van de eerste editie in februari van dit jaar besloten organisatoren RAI Amsterdam en Nataal meteen dat het evenement een vervolg zou krijgen. Om de geboortezorgprofessional nog beter van dienst te zijn, is de Vakdag uitgebreid met een extra dag. 

    Lees verder ...
  • 3-11-2020 - Vrouwen met angst voor bevalling kiezen vaker voor een keizersnede

    Veel vrouwen zien op tegen hun bevalling. Voor 10 tot 15% van de vrouwen is deze angst zo ernstig dat het hun dagelijks leven en zelfs de bevalling beïnvloedt. Daarnaast hebben deze vrouwen een hoger risico op psychische problemen na de bevalling. Verloskundige Anne-Marie Sluijs pleit daarom voor meer aandacht voor angst vroeg in de zwangerschap. 

    Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.219.31.204
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: