Bestellen
In samenwerking met

Hét cadeau voor de feestdagen: (K)raamtijd. Bestel nu met korting!

De coronacrisis heeft een enorme impact op onze samenleving. In (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis lees je wat de intellegente lockdown betekende voor de geboortezorg in Nederland. Bestel vóór 9 januari 2021 dit unieke naslagwerk met korting! Een prachtig geschenk voor jezelf, je praktijk of je collega’s.

Hoe verleen je verloskundige zorg met de anderhalvemeter-afstand-maatregel? Welke invloed heeft het virus op de bevalling in het ziekenhuis? En als een cliënt thuis wil bevallen, hoe waarborg je dan de veiligheid? Hoe ga je om met verdriet omdat partners niet meekunnen naar belangrijke echo’s? Welke invloed heeft het coronavirus op het kraambed? Hoe zorg je er als kraamverzorgende voor dat het kraamgezin ondanks alles een fijne kraamtijd heeft?

Deze en nog veel meer achtergrondinformatie, cijfers en persoonlijke verhalen komen uitgebreid aan bod in (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis. Dit boek is daarmee een unieke herinnering voor verloskundigen, kraamverzorgenden, echoscopisten, gynaecologen en al die andere geboortezorgprofessionals aan een periode die we nooit zullen vergeten. Een periode die wordt gekenmerkt door het virus dat de hele wereld in zijn greep houdt.

Een uniek en historisch boek dat niet mag ontbreken in je kast als je in deze periode werkzaam bent (geweest) in de geboortezorg. En een prachtig geschenk voor jezelf, je praktijk of je collega’s.

Bestel nu jouw exemplaar van (K)raamtijd -zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis met vroegboekkorting!

actueel
 • 11-1-2021 - Vaccinatie zwangere vrouwen in risicogroepen

  In tegenstelling tot eerder advies worden zwangere vrouwen die tot de risicogroepen behoren opgeroepen 
  de coronavaccinatie wel te halen. De voordelen van vaccineren tijdens de zwangerschap is voor deze groep groter dan de nadelen van het virus.

  Lees verder ...
 • 4-1-2021 - Een gezond en liefdevol 2021

  2021 is begonnen! De feestdagen liggen achter ons en we zijn weer volop aan het werk. Waar normaal de kinderen naar school of de opvang gaan, staan we met zijn allen voor de uitdaging om het thuisonderwijs met ons werk te combineren. 

  Lees verder ...
 • 7-12-2020 - Geboortezorg Vakdag 2021

  Er komt een nieuwe Geboortezorg Vakdag. Na het succes van de eerste editie in februari van dit jaar besloten organisatoren RAI Amsterdam en Nataal meteen dat het evenement een vervolg zou krijgen. Om de geboortezorgprofessional nog beter van dienst te zijn, is de Vakdag uitgebreid met een extra dag. 

  Lees verder ...
 • 7-12-2020 - Hét cadeau voor kerst: (K)raamtijd. Bestel nu met korting!

  In (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis lees je wat de intelligente lockdown betekende voor de geboortezorg in Nederland. Bestel vóór 9 januari 2021 dit unieke naslagwerk met korting!

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
18.207.108.182
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: