Bestellen
In samenwerking met
Aanmelden geboortezorg vakdag verloskundigen:
Aanmelden geboortezorg vakdag kraamzorg:

Aandacht voor de natuurlijke aspecten van geitenmelk.

Borstvoeding is de eerste aangewezen voeding voor een goed begin. Als dit op een bepaald moment geen optie is, dan kan flesvoeding op basis van geitenmelk een optie zijn.

Geitenmelk is van nature mild. De eiwitsamenstelling is namelijk anders. Hierdoor geeft het een lossere massa in de maag: waardoor eiwitten makkelijker worden afgebroken. Dat maakt geitenmelk van nature makkelijk verteerbaar. Tevens bevat geitenmelk natuurlijke componenten. Het bevat een hoog gehalte aan nucleotiden. Deze hebben een functie in verschillende biologische processen zoals bijvoorbeeld bouwstenen van het DNA, ondersteuning van het weefselherstel en ondersteuning van de gastro-intestinale & immunologische ontwikkeling. Deze zaken hebben we in eigen onderzoek aangetoond. Meer weten en/of de wetenschappelijke onderzoeken lezen? Kijk op onze website voor medische professionals.

De geitenmelk flesvoeding van Kabrita vormt een goedgekeurde en volwaardige basis voor flesvoeding en is geproduceerd volgens de Nederlandse kwaliteitsstandaard. Kabrita bevat alle benodigde vitaminen en mineralen. Tevens zijn er geavanceerde ingredienten aan toegevoegd volgens recente wetenschappelijke inzichten.

Veel baby’s krijgen last van milde verteringsklachten die de indruk kunnen geven van bijvoorbeeld een (koe)melk allergie. Milde verteringsklachten kunnen soms voorkomen worden. Onderbouwd door ervaringen van ouders geeft Kabrita comfort aan gezonde baby’s door middel van de natuurlijke mildheid van geitenmelk. Kabrita is niet geschikt in geval van een medisch vast gestelde melkeiwit allergie of lactose intolerantie.

Kabrita maken we van verse Nederlandse geitenmelk. Onze melk komt van kleinschalige familieboerderijen. Deze families kennen we door en door. Ze hebben aangename comfortabele stallen met goede aandacht voor dier en natuur. Goede zorg voor onze geiten vinden we belangrijk. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons op de agenda. Daarom hebben we een kwaliteitssysteem dat de zorg en het welzijn van geiten waarborgt. Zo proberen we elke dag weer een stap te zetten in onze zorg voor een betere wereld.

Link naar artikel.

actueel
 • 13-1-2020 - In de baarmoeder bereidt immuunsysteem zich al voor op buitenwereld

  De baarmoeder is waarschijnlijk geen steriele omgeving, in tegenstelling tot wat eerder werd gedacht. Doordat het embryo vruchtwater drinkt, kunnen bacteriële componenten in diens darm terecht komen. Daardoor ontstaan weer afweercellen. Op die manier bereidt het immuunsysteem van een kind zich alvast voor op de buitenwereld vol ziekmakers.

  Lees verder ...
 • 16-12-2019 - Doe-het-zelfecho levert veel discussies op

  Via een thuisecho met een hartslagmeter zelf het hartje van je aanstaande kindje bekijken en beluisteren. De populariteit van doe-het-zelfgadgets bij zwangerschap groeit, maar niet iedereen is enthousiast. Deze medische apparaten, horen die wel thuis in de woonkamer?

  Lees verder ...
 • 5-12-2019 - 4 miljoen voor vervolg onderzoek Kansrijke Start voor kinderen

  Minister Hugo de Jonge (VWS) stelt 4 miljoen euro beschikbaar voor het onderzoek Generation R van het Erasmus MC. Vandaag ontvangt hij het eerste exemplaar van het boek 'Gezond Opgroeien. Van een kwetsbare naar een Kansrijke Start' met daarin de resultaten van 15 jaar onderzoek naar de groei, ontwikkeling en gezondheid van 10.000 kinderen in Rotterdam.

  Lees verder ...
 • 21-11-2019 - Risico's van zwangerschap na 41 weken

  Het risico op babysterfte verhoogt als een zwangerschap langer dan 42 weken duurt. Zweedse onderzoekers adviseren daarom om standaard na 41 weken de bevalling in te leiden. 

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
34.204.200.74
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: