Bestellen
In samenwerking met

Aandacht voor de natuurlijke aspecten van geitenmelk.

Borstvoeding is de eerste aangewezen voeding voor een goed begin. Als dit op een bepaald moment geen optie is, dan kan flesvoeding op basis van geitenmelk een optie zijn.

Geitenmelk is van nature mild. De eiwitsamenstelling is namelijk anders. Hierdoor geeft het een lossere massa in de maag: waardoor eiwitten makkelijker worden afgebroken. Dat maakt geitenmelk van nature makkelijk verteerbaar. Tevens bevat geitenmelk natuurlijke componenten. Het bevat een hoog gehalte aan nucleotiden. Deze hebben een functie in verschillende biologische processen zoals bijvoorbeeld bouwstenen van het DNA, ondersteuning van het weefselherstel en ondersteuning van de gastro-intestinale & immunologische ontwikkeling. Deze zaken hebben we in eigen onderzoek aangetoond. Meer weten en/of de wetenschappelijke onderzoeken lezen? Kijk op onze website voor medische professionals.

De geitenmelk flesvoeding van Kabrita vormt een goedgekeurde en volwaardige basis voor flesvoeding en is geproduceerd volgens de Nederlandse kwaliteitsstandaard. Kabrita bevat alle benodigde vitaminen en mineralen. Tevens zijn er geavanceerde ingredienten aan toegevoegd volgens recente wetenschappelijke inzichten.

Veel baby’s krijgen last van milde verteringsklachten die de indruk kunnen geven van bijvoorbeeld een (koe)melk allergie. Milde verteringsklachten kunnen soms voorkomen worden. Onderbouwd door ervaringen van ouders geeft Kabrita comfort aan gezonde baby’s door middel van de natuurlijke mildheid van geitenmelk. Kabrita is niet geschikt in geval van een medisch vast gestelde melkeiwit allergie of lactose intolerantie.

Kabrita maken we van verse Nederlandse geitenmelk. Onze melk komt van kleinschalige familieboerderijen. Deze families kennen we door en door. Ze hebben aangename comfortabele stallen met goede aandacht voor dier en natuur. Goede zorg voor onze geiten vinden we belangrijk. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons op de agenda. Daarom hebben we een kwaliteitssysteem dat de zorg en het welzijn van geiten waarborgt. Zo proberen we elke dag weer een stap te zetten in onze zorg voor een betere wereld.

Link naar artikel.

actueel
 • 12-6-2020 - Is de 13 weken echo echt nuttig voor iedere zwangere?

  Is het toevoegen van een 13 weken echo aan het bevolkingsonderzoek prenatale screening van meerwaarde voor de zwangere vrouw? Deze vraag gaat een landelijk consortium onder leiding van gynaecologen Monique Haak (LUMC) en Mireille Bekker (UMCU) beantwoorden.

  Lees verder ...
 • 28-5-2020 - Vrouwen worden bij bevalling in Nederland veel ingeleid en ingeknipt

  33 Procent van de Nederlandse vrouwen die bevallen van hun eerste kind wordt ingeleid. Dit is veel in vergelijking met andere Europese landen. Nederlandse vrouwen worden tijdens het bevallen ook vaker ingeknipt dan in andere landen. Het aantal keizersneden en ruggenprikken is in Nederland juist laag.

  Lees verder ...
 • 12-5-2020 - Partner mag weer mee naar verloskundige

  De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) heeft nieuwe richtlijnen opgesteld om rekening te houden met 1,5 meter afstand en fysieke contactmomenten te beperken. Zwangere vrouwen mogen weer een partner meenemen als ze op consult gaan of een echo laten maken. Ook mag naast de partner nog iemand bij de bevalling aanwezig zijn.

  Lees verder ...
 • 24-4-2020 - Onderzoek moedermelk tegen corona

  Zitten er antistoffen tegen het coronavirus in moedermelk van vrouwen die een Covid-19-infectie hebben gehad? Dat wordt onderzocht door onderzoekers van het Amsterdam UMC. En zo ja, is de moedermelk dan bruikbaar als medicijn voor kwetsbare groepen?

  Lees verder ...


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
18.208.126.130
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping:
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: