Bestellen
In samenwerking met

Schoonmaken babykamer

Een baby slaapt het eerste deel van zijn leventje veel. De veiligste slaapplek is in een wieg of kinderledikant. In het begin zal die bij jullie op de kamer staan, maar later op zijn eigen kamertje. Omdat hij daar heel wat uurtjes doorbrengt, is dat genoeg reden om te zorgen voor een schone babykamer.

De huid, het immuunsysteem en de organen van baby’s zijn nog in ontwikkeling en kunnen schadelijke stoffen nog niet zo goed verwerken. Houd dus in de gaten waarmee je schoonmaakt en waar je in het kamertje op moet letten. 

Lucht
Frisse lucht is belangrijk. Voorkom geparfumeerde schoonmaakmiddelen of een geurventilator. Zorg voor goede ventilatie. Zet regelmatig het raam open, maar zorg dat je kindje niet op de tocht ligt. Een babykamer moet sowieso vrij van rook blijven.

Stoffen
Geef ook huisstofmijt geen kans. Deze beestjes die in stof voorkomen, kunnen een allergische reactie geven bij baby’s. Stof regelmatig de kamer van je baby af en pas daarna stofzuigen. Stofzuig systematische baan voor baan en beweeg niet te snel en werk naar de deur toe.

Pluche knuffeldieren trekken veel stof aan, en ook kleertjes en lakentjes geven altijd stof af. Kijk of de knuffeldieren in de wasmachine mogen (bij voorkeur op zestig graden).

Schoonmaak
Je kunt niet zomaar alle schoonmaakmiddelen gebruiken. Als baby’s ouder zijn, steken ze bovendien van alles in hun mond en komen ze op de vloer eerder in contact met schoonmaakmiddelen. 

Gebruik alleen producten zonder gevaarsymbool op de verpakking. Desinfecterende middelen zijn vaak niet nodig als je een mild sopje gebruikt. Desinfecterende middelen bevatten vaak gevaarlijke stoffen die huidirritaties kunnen veroorzaken.

Lees altijd het etiket en volg de gebruiksaanwijzing en de voorzorgsmaatregelen.
Berg schoonmaakmiddelen veilig en direct weer op, dus hoog en/of achter slot en grendel.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
100.26.179.41
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 51
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: