Bestellen
In samenwerking met

Homeopathie


Homeopathie is een vorm van complementaire geneeskunde. Er zijn vele wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat homeopathie werkzaam is bij vele kwalen en aandoeningen. Het kan voorkomen dat cliënten advies vragen over het toepassen van homeopatie wanneer ze bij een preconceptiespreekuur komen, tijdens de zwangerschapscontrole of in hun kraamtijd. Als professional is het goed om naar de wensen van de cliënt te luisteren en vervolgens te adviseren wat het best is voor de cliënt. Om de juiste afweging in je advies te kunnen maken en voldoende van homeopathie af te weten zijn er cursussen voor de professional.

In de cursussen leer je als professional wat klassieke homeopathie is. Aan de hand van verschillende thema’s wordt uitgelegd welke homeopathische middelen beschikbaar zijn en in welke situatie ze gebruikt kunnen worden. Ook wordt er besproken welke klachten de cliënt doormiddel van zelfzorg zou kunnen behandelen en wanneer het verstandiger is dat de cliënt een medisch deskundige raadpleegt. In de lessen wordt er geoefend met de opgedane kennis met behulp van praktijkvoorbeelden.

De inhoud van de cursus wordt ingegaan op het zelfherstellend vermogen van het lichaam en homeopathie als holistische geneeswijze. De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland heeft diverse onderzoeken verzameld. Daarnaast investeert de Vereniging Homeopathie in nieuw op te zetten wetenschappelijke onderzoeken. In de cursus wordt meer ingegaan op de rol van de Vereniging van Homeopathie Nederland en op welke wijze je als professional op de hoogte kunt blijven van ontwikkelingen.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
34.239.170.244
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 233
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: