Bestellen
In samenwerking met

Fit en in Balans

Tijdens een zwangerschap komt er veel op de client af. De lichaamshouding verandert naarmate het gewicht toeneemt en door de veranderingen in de hormonen komt er  ook een switch in het gevoelsleven. Als zwangere ga je opzoek naar de balans tussen ontspannen, rust houden, fit blijven en bewust je zwangerschap beleven. Er zijn verschillende cursussen die tijdens de zwangerschap op uiteenlopende wijze met het lichaam en de baby om leren gaan.

Gezondheid
De nadruk kan liggen op een fitte zwangerschap. Fit zijn tijdens de zwangerschap heeft veel voordelen, want als de zwangere blijft sporten en gezond eet, voelt ze zichzelf goed en kunnen de zwangerschapskwaaltjes als vermoeidheid, misselijkheid en zelfs bekkeninstabiliteit verminderen.

Beleving
De nadruk kan ook liggen op de beleving of de voorbereiding van de bevalling. Er zijn cursussen die een zwangere alleen of die ze samen met haar partner kunnen volgen. Als de bevalling echt begint, helpen de oefeningen in alle rust om de zwangere met voldoende concentratie te kunnen richten op ontspanning, ademhaling en bevallingshoudingen om de weeën op te kunnen vangen.

Lekker in haar vel
De gezondheid verdient de volle aandacht, omdat het ook zijn effect heeft op de groei en ontwikkeling van het kindje. Zit ze lekker in haar vel en is ze fit, dan kan ze alles aan!

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
34.239.170.244
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 43
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: