Bestellen
In samenwerking met

Gebootezorg Vakdag: ontwikkelingen, innovaties en ontmoetingsplek voor geboortezorgprofessionals

Gebootezorg Vakdag: ontwikkelingen, innovaties en ontmoetingsplek voor geboortezorgprofessionals

De Geboortezorg Vakdag op 26 februari 2020 is dé dag voor geboortezorgprofessionals. Een dag die in het teken staat van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Met kennissessies, symposia, geaccrediteerde cursussen en productinnovaties. De Geboortezorg Vakdag is onderdeel van de Amsterdam Baby Week die van 24 februari tot en met 1 maart 2020 gehouden wordt in Amsterdam RAI. Hieronder valt ook de Negenmaandenbeurs.

Verloskundigen,kraamverzorgenden, echoscopisten en gynaecologen kunnen op deze dag geaccrediteerdecursussen en kennissessies bijwonen. Specialisten vertellen over productinnovatiesin de babybranche. Professor Guid Oei geeft een lezing over de kunstbaarmoeder,die hij ook laat zien. Men kan inspiratie opdoen op het Kennisplein, waardiverse organisaties informatie verstrekken. Ten slotte is er de mogelijkheidom een bezoek te brengen aan de Negenmaandenbeurs en/of Huishoudbeurs.

Accreditatie
Voor verloskundigen en kraamverzorgenden zijn er aparte dagprogramma’s samengesteld. Het dagprogramma voor kraamverzorgenden bestaat onder meer uit twee cursussen: Bijzonder moederschap en Communicatiestijlen. Voor deze bijeenkomst krijgt men 3 KCKZ-punten. Het dagprogramma voor verloskundigen omvat een cursus Marketing in de praktijk en een cursus Client met een mening. Iedereen die ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister Verloskundigen krijgt 4 accreditatie punten (2 MIO en 2 deskundigheidsbevordering). Op voorwaarde dat de voorbereidingsvragen zijn ingevuld, de bijeenkomst is bijgewoond en de evaluatie is ingevuld.

Symposia
Daarnaast zijn er twee symposia. Amsterdam UMC & hoogleraar verloskunde Eva Pajkrt geven het symposium Foetale Echoscopie voor echoscopisten, verloskundigen en gynaecologen. Ouderplatform Nona verzorgt het symposium Cliëntenparticipatie voor alle professionals in de geboortezorg. Hierbij gaat zij in op het belang en de noodzaak van een moederraad.

Aanmelden
Aanmelden voor de cursussen en congressen is noodzakelijk. Deelnemers ontvangen een lunch, er is speciale parkeergelegenheid en de mogelijkheid om na afloop gratis de Negenmaandenbeurs en/of Huishoudbeurs te bezoeken.

Via de agenda op Nataal.nl kunt u het volledige programma bekijken en tevens kunt u zich aanmelden voor de cursus welke voor u interessant is.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.215.177.171
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 415
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: