Bestellen
In samenwerking met

Zorg voor jou en je baby

De kraamverzorgende helpt jou en je partner om zo snel mogelijk zelfstandig voor jullie kind te kunnen zorgen. Maximaal acht tot tien dagen zal ze bij jullie in huis zijn, en ze houdt de gezondheid van jou en baby in de gaten.

De kraamverzorgende
De kraamverzorgende controleert de baby minstens twee maal per dag: of hij genoeg groeit, drinkt en hoe hij slaapt. Ze helpt bij het geven van borstvoeding, verzorging van de baby, vangt kraambezoek op en verricht wat lichte huishoudelijke taken.

Zeker van je zaak
Als je voor het eerst moeder bent geworden, kun je nog heel wat leren. Denk je dat jij alles wel weet over de verzorging van je baby en het herstel van je eigen lijf? Er zijn vast nog veel handigheidjes die je van de kraamverzorgende kunt leren. En ook je partner krijgt de tips en trucs te horen. Na de kraamtijd is de eventuele onzekerheid weg.

Acht tot tien dagen
De kosten voor kraamzorg worden voor een deel vergoed via je basiszorgverzekering. Maar je bent wel verplicht tot het betalen van een wettelijke eigen bijdrage van vier euro per uur. Hoeveel uur kraamzorg je krijgt wordt bepaald op basis van het Landelijke Indicatieprotocol Kraamzorg. Dit kan zijn een minimum van 24 uur kraamzorg tot een maximum van 49 uur verdeeld over acht dagen. Bij problemen krijg je meer uren. Er kunnen twee extra dagen geïndiceerd worden door de verloskundige in overleg met de kraamverzorgende.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
34.239.170.244
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 132
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: