Bestellen
In samenwerking met

Zacht en gezond

Geitenmelk is goed voor de gezondheid en zit vol vitamines A, B, C, D en E, eiwitten en mineralen zoals calcium, kalium en magnesium. Veel voedingssites maken zelfs de vergelijking met moedermelk. Moedermelk blijft natuurlijk de beste voeding voor je kind, maar mocht het om bepaalde redenen niet lukken borstvoeding te geven, dan is geitenmelk een mooi alternatief.
Geitenmelk bevat essentiële vetzuren, oligosachariden (meervoudige koolhydraten), is hypoallergeen (dit betekent dat de kans klein is dat het product een allergische reactie oproept), versterkt de opname van ijzer en bevat een hoog gehalte calcium en fosfaten. Bovendien worden mineralen goed opgenomen uit geitenmelk.

Heerlijk alternatief
Geitenmelk is licht verteerbaar en geeft minder vaak aanleiding tot overgevoeligheidsreacties en maagdarmklachten. 
Zuigelingen koemelkallergie of koemelkovergevoeligheid ontstaat door een ongewenste reactie op eiwitten uit koemelk. Het maag-darmstelsel van zuigelingen is nog onvolgroeid, de normale afbraak van eiwitten werkt daardoor nog niet optimaal. De niet volledig verteerde eiwitten komen in het bloed terecht. 
Als je zuigeling slecht slaapt en eet, niet goed groeit, huilerig en geïrriteerd is of andere vervelende kwaaltjes heeft zoals diarree, zijn deze klachten meestal kortdurend. Houden de klachten langer aan, dan is het verstandig contact op te nemen met je huisarts of de arts van het consultatiebureau. Deze klachten kunnen duiden op koemelkallergie.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
100.28.0.143
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 37
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: