Bestellen
In samenwerking met

Lief voor lijf

Er verandert heel wat tijdens de zwangerschap: de buik groeit, de borsten worden groter, de haarstructuur verandert, het huidtype kan veranderen en straks is er een klein schatje in de armen die voor zijn verzorging ook geheel afhankelijk is van jou.

Door de moeder goed te verzorgen, ziet ze er mooier uit en zit ze lekkerder in haar vel en dat heeft automatisch ook zijn weerslag op de baby. Een goede verzorging van moeder en baby is daarom een must!

Verzorgingsproducten voor de moeder
Verzorgingsproducten vind je in allerlei vormen: cosmetica, shampoo, conditioner, scrubcrème, balsems, milk, lotion, olie, crèmes of zalfjes.
De huid krijgt heel wat te verduren, vooral de heupen, buik, dijen en borsten. Er zijn huidproducten speciaal voor zwangeren. Zwangerschapsbalsems om de huid elastisch te houden; balsems tegen de jeuk; verkoelende crèmes tegen rusteloze benen of een olie voor in bad om daar heerlijk ontspannen van te raken.

Huid & haar
Door hormoonschommelingen kan de huid droger of juist vetter worden dan normaal, of de moeder krijgt puistjes. Pas de verzorgingsproducten hier op aan: vochtinbrengend (hydraterend) of juist een extra maskertje of masserende crème. 
Het haartype kan ook veranderen, sluik en futloos kan opeens een enorme bos haar worden. Pas ook de shampoo en conditioner aan.


De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
100.26.179.41
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 97
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: