Bestellen
In samenwerking met

Webwinkels

Als aanbieder of facilitator van zorg wil je de hoogste mate van tevredenheid van je cliënten. Je wilt uitblinken in kwaliteit of service. Een webwinkel is een heel makkelijk medium om producten of diensten gemakkelijk en snel door je cliënten af te laten nemen.

In principe zijn de meeste producten geschikt om online te verkopen. Tegenwoordig worden allerlei producten aangeboden via internet: kleding, consumptiemiddelen, maar ook reizen en diensten. 
Je kunt het als aanvulling op je dagelijkse fysieke bedrijfsvoering inzetten of als corebusiness. 

Onbegrensd
De digitale ruimte is onbeperkt, daarom kun je een uitgebreid assortiment van producten aanbieden. Het is daarnaast niet noodzakelijk om alle producten op voorraad te hebben. Je kunt leveranciers direct aan je klanten laten leveren. 
Je hoeft niet per se een eigen bedrijfspand te hebben. Het beheer van je webwinkel kan vanuit huis. Je kunt daardoor sneller starten en heeft een minder groot startkapitaal nodig.
Heeft je al een fysieke winkel? Dan is een webwinkel dè manier om de dienstverlening naar cliënten uit te breiden en nieuwe cliënten te werven.

Bereikbaarheid
Je bent online 24 uur per dag, 7 dagen week open. Clienten kunnen op ieder voor hen gewenst tijdstip de webwinkel bezoeken en hun bestellingen plaatsen. Er zijn echter al rond de 60.000 webwinkels in Nederland. En allemaal worden ze binnen no-time gevonden en vergeleken: fysieke afstanden bestaan niet meer. Hoe zorg je dan toch dat jouw webwinkel gevonden wordt en draait?GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
34.239.170.244
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 299
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: